Zadejte hledané telefonní číslo

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Právní informace

1. Prezentace webu.

Vlastník : cisloadresare.xyz
Stvořitel : cisloadresare.xyz
Správce publikování : cisloadresare.xyz
Správce publikace je fyzická nebo právnická osoba.
Webmaster : cisloadresare.xyz
Hostitel : cisloadresare.xyz

2. Obecné podmínky používání webu a navrhované služby.

Použití stránky cisloadresare.xyz znamená úplné přijetí níže uvedených podmínek. Tyto smluvní podmínky mohou být kdykoli změněny nebo doplněny, proto uživatelé stránek cisloadresare.xyz jsou proto vyzváni, aby je pravidelně konzultovali.

Tyto stránky jsou uživatelům kdykoli přístupné. Přerušení v důsledku technické údržby však může rozhodnout společnost cisloadresare.xyz, která se poté bude snažit komunikovat s uživateli před datem a časem zásahu.

Stránky cisloadresare.xyz jsou pravidelně aktualizovány společností cisloadresare.xyz. Podobně, zřeknutí se může kdykoli změnit: jsou zapotřebí, avšak uživatel by se odkazují na to, jak často, jak je to možné, aby se seznámili

.

3. Popis poskytovaných služeb.

Stránka cisloadresare.xyz je určena k poskytování informací o všech aktivitách společnosti.

Společnost cisloadresare.xyz se snaží co nejpřesněji poskytovat přesné informace o cisloadresare.xyz. Nemůže však být považován za odpovědný za opomenutí, nepřesnosti a nedostatky v aktualizaci, ať již jeho skutečností nebo třetími partnery, kteří tyto informace poskytují.

Veškeré informace uvedené na cisloadresare.xyz jsou pouze informativní a mohou se změnit. Navíc informace na stránkách cisloadresare.xyz nejsou vyčerpávající. Jsou podřízeny změnám, které byly provedeny od jejich zveřejnění.

4. Smluvní omezení technických dat.

Stránky používají technologii JavaScript.

Tato webová stránka nemůže být zodpovědná za materiální škody spojené s užíváním webu. Navíc uživatel webu souhlasí s tím, že bude mít přístup k webu pomocí nejnovějších zařízení, které neobsahují žádné viry a aktualizace prohlížeče poslední generace

5. Duševní vlastnictví a padělky.

Společnost cisloadresare.xyz vlastní práva duševního vlastnictví nebo má právo používat všechny prvky dostupné na webu, včetně textu, obrázků, grafiky, log, ikon, zvuků a softwaru.

Jakákoli reprodukce, modifikace, publikace, adaptace všechny nebo některé prvky v místě, bez ohledu na prostředky nebo způsoby, je zakázáno bez předchozího povolení. cisloadresare.xyz

6. Omezení odpovědnosti.

Společnost cisloadresare.xyz nemůže být zodpovědná za žádné přímé nebo nepřímé škody na zařízení uživatele při přístupu na stránky společnosti cisloadresare.xyz a v důsledku použití materiálu, který nesplňuje specifikace uvedené v čl. 4 nebo vzhled chyby nebo nekompatibility.

cisloadresare.xyz bude také odpovědný za následné škody (včetně například ztrátu trhu nebo ztráty příležitosti) vyplývající z používání webu cisloadresare.xyz.

Interaktivní prostory (možnost klást otázky v oblasti kontaktů) jsou k dispozici uživatelům. Společnost cisloadresare.xyz si vyhrazuje právo bez předchozího upozornění odstranit jakýkoli obsah zveřejněný v tomto prostoru, který porušuje platné zákony, zejména ustanovení o ochraně údajů. Pokud je to nutné, cisloadresare.xyz rovněž vyhrazuje možnost zpochybnit civilní a / nebo trestní uživatele, a to zejména v případech po rasistické, urážlivé, hanlivé, nebo pornografický, bez ohledu na použitý nosič údajů (text , fotografie ...).

7. Správa osobních údajů.

Při příležitosti použití stránky cisloadresare.xyz lze shromažďovat: adresu URL odkazů, pomocí kterých má uživatel přistupoval k webu cisloadresare.xyz, poskytovateli přístupu uživatele, adresě internetového protokolu (IP) uživatele.

V každém případě společnost cisloadresare.xyz shromažďuje osobní údaje o uživateli pouze pro účely určitých služeb nabízených stránkami cisloadresare.xyz. Uživatel poskytuje tyto informace s plnou znalostí o skutečnostech, zejména když je postupuje sám. Pro uživatele stránky cisloadresare.xyz je pak zřejmé, že tyto informace mají nebo nemají být poskytnuty.

Žádné osobní údaje uživatele webu cisloadresare.xyz nebudou zveřejněny bez znalosti uživatele, vyměněny, přeneseny, přiděleny nebo prodány na jakoukoli podporu ostatním. Pouze předpoklad výkupní cisloadresare.xyz a jeho práva by umožnilo přenos těchto informací budoucímu kupci, kteří by na oplátku měli dostat stejné povinnosti ukládat a upravovat data s ohledem na uživatele webu cisloadresare.xyz.

Stránka není oznámena společnosti CNIL, protože neshromažďuje osobní údaje. .

8. Hypertextové odkazy a soubory cookie.

Stránka cisloadresare.xyz obsahuje řadu hypertextových odkazů na jiné weby, které jsou nastaveny s povolením od společnosti cisloadresare.xyz. Společnost cisloadresare.xyz však nemá možnost ověřit obsah navštívených stránek a v důsledku toho nepřebírá žádnou odpovědnost.

Odmítnutí instalovat soubor cookie může znemožnit přístup k určitým službám. Uživatel však může nakonfigurovat počítač tak, aby odmítl instalaci souborů cookie:

754806335308198742394170767643157390497432217425278245586991220551261783546598313697181914447418487559163394342848240628884533538729769496194228411298641315479045679427159738012777